Leuke decoratieve accessoires

 In Uncategorized

Accessoires kunnen je woning nog gezelliger maken. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke plantenpotjes op de vensterbank, of een leuke kaarsenstandaard voor op een kast. Door op zoek te gaan naar leuke decoratieve woonaccessoires, hoeft het opvrolijken van je woning niet veel te kosten. De woonaccessoires koopjes vind je bijvoorbeeld in de uitverkoop van online woonwinkels. Een groot aantal van deze winkels is te vinden op internet. Wat voor decoratieve accessoires passen bij jou? In dit artikel geven we inspiratie om tot nieuwe ideeën voor de inrichting van je woning te komen.

Vrolijke accessoires voor aan de muur

Om je woning meer kleur te geven, kun je voor toffe accessoires aan de muur kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een decoratieve klok. Deze klok kun je voorzien van een eigen foto. Er zijn meerdere websites waarop deze klokken te bestellen zijn. Zo heb je niet alleen een decoratieve klok, maar ook een heel persoonlijke! Naast een decoratieve klok, zou je voor een combinatie van verschillende fotolijstjes kunnen kiezen. Hang de fotolijstjes als mozaïek aan de muur, om een speels en decoratief effect te creëren. Door de verschillende fotolijstjes bij elkaar te hangen, kun je een foto weer tot een geheel maken. De foto zou je in dit geval eerst als losse delen in de fotolijstjes gedaan moeten hebben.

Accessoires voor op kasten en in de vensterbank

Eerder is er al beschreven, dat er verschillende manieren zijn om je woning van meer kleur te voorzien. Naast de accessoires voor aan de muur, zou je ook voor leuke accessoires op kasten en in de vensterbank kunnen kiezen. Bloempotjes zijn hier een voorbeeld van! Je kunt de bloempotjes nog decoratiever maken. Doe dit door deze zelf of bijvoorbeeld met je kinderen te versieren. Voorzie de bloempotjes van mooie tekeningen, van verschillende plaksels. Zo geef je de bloempot een persoonlijk en creatief tintje!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search