De leukste wooninspiratie trends van 2019

 In Uncategorized

Het begin van een nieuw jaar is voor veel mensen een reden om hun interieur een upgrade te geven. Een oude versleten bank of stoel wordt bijvoorbeeld vervangen voor een nieuw meubelstuk, accessoires in huis worden vervangen, enzovoorts. Voordat je aan de slag gaat met het vervangen van accessoires kan het de moeite waard zijn, om de laatste wooninspiratie trends van 2019 op te zoeken. Het geeft je ideeën voor de inrichting van je woning! Daarbij weet je op deze manier zeker, dat je een lange tijd vooruit kunt.

Zelfgemaakte accessoires voor in huis

Een van de wooninspiratie trends van 2019 is het maken van je eigen accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een glazen potje, die je met wol kunt bekleden. Door een waxinelichtje in het potje te plaatsen, geeft het geheel een heel sfeervol effect! Ook kan het leuk zijn om bijvoorbeeld een hanger te maken, waarin je een klein plantenpotje kunt zetten. Zo’n hanger kun je onder meer van touw maken. Op internet vind je complete instructies voor het ontwerpen van dergelijke woonaccessoires.

Tip: combineer een hanger met een potje waarin je kruiden zet! Je kunt de hanger in de keuken hangen, om zo altijd de beschikking te hebben over verse kruiden. Onder meer munt en tijm zijn makkelijk te onderhouden kruiden.

Een landelijk interieur door steigerhout te gebruiken

Naast de mogelijkheid om zelf woonaccessoires te ontwerpen, kun je ook zelf meubels maken. Gebruik steigerhout om bijvoorbeeld een mooie bank voor in de tuin te timmeren! Ook kan steigerhout gebruikt worden voor het ontwikkelen van je eigen bijzet- of salontafel. Het hout is heel eenvoudig te bewerken. Ook voor het maken van je eigen meubels vind je op internet handige bouwtekeningen.

Het steigerhout past perfect bij een landelijk interieur. Je kunt een landelijk interieur combineren met mooie kamerplanten, een stoere houten eettafel, industriële hanglampen, enzovoorts.

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search